Organiseer een autodeelparty bij je thuis!

Wist je dat een auto ongeveer 5000 euro per jaar kost? Zou het niet geweldig zijn mocht je die kosten kunnen delen? Dat kan als je aan particulier autodelen doet! Mensen die hun auto delen, gebruiken om beurt de auto. De auto wordt dus gebruikt wanneer hij nodig is. Wanneer de auto niet nodig is, kan hij door een andere persoon gebruikt worden. Zo kan je als autodeler 1000 tot 3000 euro besparen. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Nodig enkele vrienden, buren, familieleden, kennissen, … uit bij je thuis en organiseer een autodeelparty. Een autodeelspecialist komt gratis bij je thuis langs om alles haarfijn uit te leggen. Hoe begin je eraan? Welke afspraken moet je maken? En wat met de verzekering? Je komt het allemaal te weten tijdens zo’n gezellige autodeelparty.
Speciale actie! De gastheer/gastvrouw die als eerste een autodeelparty organiseert in zijn/haar stad, krijgt een gratis lidmaatschap bij Autopia. Wees er snel bij!
Interesse? Stuur een e-mail met je contactgegevens en het aantal deelnemers naar kathy@autodelen.net. De enige voorwaarde om een autodeelparty te kunnen organiseren is het minimum van 5 aanwezigen per party.


Meer informatie: www.autodelen.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Via dit formulier mail je naar de trekkers van de groep ECO LIVING