PUR-BIB.

De pop-up-ruil-bibliotheek (afgekort purbib) bestaat uit kistjes, gevuld met boeken CD's en DVD's. Tenminste zo is het begonnen. Ondertussen zijn dit kasten vol boeken, gesorteerd per thema.
Het principe is simpel: Stop er een boek (CD of DVD) in die je zelf meebrengt en neem een ander mee. Het exemplaar wat je meeneemt wordt dan het jouwe en dit die je er instopt staat dan te wachten op een nieuwe eigenaar. Je kan per bezoek 2 stuks ruilen.

De purbib is toegankelijk tijdens de openingsuren van de kLETSruilwinkel/ECOliving/ecos-winkel.

Heb je thuis meerdere boeken staan die nog enige waarde hebben dan mag je die steeds aan de purbib schenken. Let op: Je kan max. 2 stuks ruilen per bezoek.

Om het even waar een groep mensen samenkomen kan de purbib opgezet worden. Organiseer je zelf iets en wil je de purbib er graag bij? Neem dan contact via:


Knutsel- en hobby boeken, romans, reisboeken, woordenboeken, anderstalige boeken, stripverhalen...films, CD's en DVD's. .... Kom langs en ruil.


Wil je dit initiatief steunen?
Films, muziek en boeken die je niet meer hoeft zijn welkom als schenking.
Iemand die van tijd tot tijd wat orde wil scheppen, boeken wil sorteren volgens thema, taal of de purbib wil openhouden: Welkom! Heb jij een link naar deze pagina ontvangen omdat je bent uitgenodigd op een plaats waar de purbib is opgesteld?
Vergeet dan niet een boek mee te nemen want geen boek mee is geen boek mee.
Reserveren doe ik niet en je zou niet de eerste zijn die er spijt van heeft toch niet te kunnen ruilen.
Dus .

1 opmerking:

  1. schitterend initiatief; misschien te combineren met BookCrossing (www.bookcrossing.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Via dit formulier mail je naar de trekkers van de groep ECO LIVING