Niet vanaf 6 april ... gezien corona:

Veel mensen wandelen de deur (langestr. 72) voorbij zich afvragend wat er achter de deur allemaal gebeurd. Weldra (als het mag van de corona-regering) zal de deur van ecloliving op di, woe, en donderdag openstaan zodat aanbellen niet meer hoeft. Een klein team mensen heeft er een grote kringwinkel ingericht. Je kan er kopen met euro of met ecos. Ecos is onze eigen "munt" die vrijwilligers bekomen door mee te werken aan dit project (meer uitleg ter plaatse voor wie interesse heeft). 

Wat vind je bij ons? Boeken, muziek, bijna alles voorde keuken en eetkamer, bedden, (kleine) kasten, donsdekens, kledij (voor groot en klein), bureau-artikelen en nog veel meer. 

Met de opbrengst willen we het pand waar we momenteel in verblijven onderhouden, herstellen en als het zou kunnen lukken behouden zodat het mooie verleden van de school die hier ooit was ook (via een gids en getuigenissen) kan doorgegeven worden

De openingsdagen zijn vanaf 6 april 2021: Di ,woe, do. Telkens van 14 tot 20 uur). We mogen nog niet echt open maar je kan wel jullie wekelijks composteerbaar afval binnenbrengen en wie ecos(punten) bezit kan ze voor voeding komen inruilen

Belangrijk voor wie goederen wil schenken: Kom niet met de auto. Wij halen alles af met vrachtfietsen (lange stukken kunnen op de aanhanger). In zeldzame gevallen komt er toch eens een auto aan te pas.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Via dit formulier mail je naar de trekkers van vzw Ecoliving